viernes, abril 16, 2010


TROBADA INICIACIÓ Dia 2 de maig

La Escola Futbol Base Calafell estará presente en la 1ª Trobada de Futbol Iniciació que, con motivo de la Festa de l'Esport de Calafell, organiza la Regidoria d'Esport. Tres equipos presentará la Escola de lso 18 que estarán presentes en esta estupenda jornada de futbol.

UE Tancat (2 equipos) , Base Espirall, B. Olèrdola (2 equipos), CF Cubelles (3 equipos), CD Ribes ( 3 equipos), EFBCalafell ( 3 equipos), S. Bonaventura, At. Bellveí, Mas Catarro i Base Arboç

Amb motiu de la celebració de la 2a Festa de l’Esport a Calafell, i des de la Regidoria d’Esport, es realitzarà la 1a Trobada de Futbol Iniciació al Camp Municipal.

La Festa de l’Esport és un esdeveniment on la prioritat és la diversió de tota la canalla que s’apropi fins a la zona esportiva de Calafell.
Inflables, esports al carrer, activitats creatives, gimnàstica,... i un munt d’actes i entreteniments.

Al Camp Municipal pensem que seria un bon moment per fer aquesta trobada de futbol amb els nens i nenes més petits i a la mateixa vegada gaudeixin de tota aquesta festa.

Amb la il·lusió d’un nou repte ens hem adreçat als equips de la comarca per poder portar endavant aquesta trobada i la resposta ha sigut un èxit.

18 equips dividits a 4 camps de futbol-5, 2 categories, quatre grups i prop de 180 participants a l’estació de futbol.


A més existirà l’ocasió de poder realitzar un picnic al mateix Passeig de la Unió, al final de la Trobada, on s’habilitaran taules i cadires per poder passar el dia complert, amb el menjar portat de casa o la paella disponible, ja que per la tarda....continua la Festa.

0 comentaris:

Unordered List