domingo, junio 13, 2010


El Prebenjamín "A" CAMPEÓN en La Floresta

Impresionante !!!!!! 4 - 3 en la final ante todo un Villarreal. En un increible partido los de la EFBC pudieron con los amarillos a pesar de traer un superequipo.

Kabi el mejor jugador del torneo, Raúl el máximo goleador y por un sólo gol Marc no ha sido el portero menos batido.


1 comentaris:

Anónimo dijo...

I tant!!! Increible final ahir a La Floresta del nostres fills del Prebenjamí A contra el Villarreal. Un alt nivell de futbol, i al final es va imposar tot l' esforç i tot el treball fet durant tota la temporada, tant per part dels nostres jugadors com per part de l' entrenador. Ha estat un any increible i inolvidable, una gran final de temporada que ens havia deixat una espineta cñlavada al no poder ser campions a la lliga, tot i havent quedat empatats a punts amb el Sitges.
He disfrutat molt amb aquest equip, amb el seu joc i la seva evolució. Si segueixen així, aquests "enanos" arribaran lluny però sobretot ens faran disfrutar amb bon futbol. Llàstima que l' any que ve no segueixin junts, crec que fan un gran equip. Gràcies Richard, personalment estic orgullosa que hagis estat l' entrenador del meu fill, la disciplina i la duresa al final tenen els seus fruits, ens agradi més o menys, la teva feina ha donat el seu fruit i, en el meu cas, el meu fill ha disfrutat i això és el que em val.
Bé, ens veiem aquest proper divendres que tenim una celebració pendent com Déu mana!!!!!

Eva (mare del Gerard)

Unordered List