viernes, marzo 19, 2010


Conferència del RCD Espanyol


El dijous, una delegació d'entrenadors de l'Escola de Futbol de Calafell, conjuntament amb el regidor d'Esport, el Sr. Jose Manuel Nuñez i diferents tècnics de l'Àrea d'Esport, van visitar les instal·lacions del RCD Espanyol de Sant Adrià del Besos.

En aquesta visita, la delegació va poder gaudir d'una conferència al respecte de l'estructura del futbol base de l'Espanyol i com s'ho treballen oferida pel Jaume Bartrés. A posteriori, van poder visualitzar diferents entrenaments que es realitzaven a les mateixes instal·lacions.

Properament s'organitzarà una jornada de tecnificació pels porters.

A la recepció per part de l'Espanyol, vam poder gaudir de la presència del Sr. Pochetino, actual entrenador de l'Espanyol, que va dirigir unes paraules al grup d'entrenadors dels nostres equips i també de la presència de diferents directius de l'Espanyol, a més, com no , de la presència del Sr. Antonio Morales, màxim responsable del futbol base de l'Espanyol que des d'un primer moment, va mostrar un gran interès per col·laborar amb els clubs de futbol del nostre municipi.

Finalment, comentar que el tracte rebut per part de l'Espanyol, va ser exquisit i que des de la Escola Futbol Base Calafell es valora molt positivament la visita d'ahir i totes les accions que es faran en un futur.




1 comentaris:

Anónimo dijo...

El prebenjamin B ganó por 5 goles a 0 al CF.Arboç. Fue un partido bastante completo, aunque hay que seguir mejorando en algunos aspectos. Enric hizo un hat-trick, y Arnau y Marc Güell hicieron los otros dos. Recuperamos la efectividad de cara a portería, aunque pudimos marcar 4 o 5 goles más.En cambio ellos apenas inquietaron la portería local. GUTI

Unordered List