miércoles, febrero 23, 2011


JORNADA DE TECNIFICACIÓ DE PORTERS

Nota importante para los preparadores de porteros y porteros de la EFBCALAFELL:

"L’Ajuntament de Calafell i el RCD Espanyol van signar un conveni de col•laboració que té com a objectiu consolidar el treball que realitzen els clubs de futbol del municipi i ajudar a la formació i projecció als esportistes locals que destaquin i tinguin opcions de futur.

Segons l’acord, l’Espanyol realitzarà un seguit de jornades formatives i de tecnificació, segons les necessitats dels clubs de futbol calafellencs.

Amb aquests desitjos, la Regidoria d’Esports de Calafell va concretar, conjuntament amb els responsables del Futbol Base del RCD Espanyol una jornada de tecnificació pels porters de tots els equips de futbol del nostre municipi que s'organitzarà el proper dia 2 de març a la ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs.

El transport és gratuït i els Clubs només ens heu de confirmar abans del dia 25 de febrer quants porters vindran de cada club. La sortida que es farà des de l'esplanada de davant del pavelló Joan Ortoll de Calafell serà a les 15,30 hores.

Respecte al programa, a continuació us detallem la seva planificació:

De 17 a 18 Xerrada especifica
De 18 a 19: Gimnàs (sistemes de treball)
De 19 a 20: Entrenament de camp

Finalment i des de la Regidoria d'Esport volem que feu difusió d'aquesta jornada entre els vostres porters i recordant que pels menors d'edat, farà falta una autorització dels pares per poder formar part d'aquesta jornada.

Esperant que aquesta iniciativa sigui del vostre interès , us saludem molt cordialment,

0 comentaris:

Unordered List