martes, noviembre 30, 2010


Presentación 2010-2011 (1)


L’Escola de Futbol Base Calafell presenta els seus 20 equips i 270 esportistes

Fuente --> Revista L'Espigol
La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Calafell i l’Escola de Futbol Base Calafell han renovat el conveni de col.laboració per quatre anys més

Ahir, jornada electoral, l’Escola de Futbol Base Calafell va fer la tradicional presentció de tots els seus equips que cada any van engrandin l’entitat.

Ahir es van presentar un a un els vint equips d’aquesta temporada que van des de l’equip de juvenils fins als més menuts.

En concret els equips d’aquesta temporada de l’Escola de Futbol Base Calafell són:

BABYS ‘CARMETA’
INICIACIÓ COLOR GROC
INICIACIO COLOR BLAU
INICIACIO CONSELL ESPORTIU
PRE BENJAMI A, B, C, ,D i E
BENJAMI A, B, C, i D
ALEVI A, B, C i D
INFANTIL
CADET
JUVENIL

Després de la sortida al camp de gespa dels 20 equips – va començar amb el juvenil i va cloure amb els més menuts, l’alcalde de Calafell, que estava acompanyat d’altres regidors, entre els quals, estava José Manuel Núñez, – regidor d’esports- i Joan Olivella, – alhora Diputat Provincial -, va destacar la bona tasca que s’està fent per la formació des de l’Escola i va afirmar que s’havia acordat renovar quatre anys més l’acord de col.laboració entre l’Ajuntament de Calafell i l’Escola de Futbol Base Calafell. Després el president de l’entitat Alfredo Sotelino va agrair a tothom la seva presència i l’ajut que reben per part de l’Ajuntament.

La festa del futbol base va acabar amb la fotografia de família i un berenar.

Primeras imágenes

0 comentaris:

Unordered List